Pitkästä pitkästä aikaa taas päivitystä tänne... Nyt on kakunteot ynnä muut "ylimääräiset" kivat jääneet viime aikoina kuvioista, sillä aloitin työt parisen viikkoa sitten ja jouluvalmistelutkin ovat vieneet oman aikansa.. Uskallanpa veikata ettei tänä vuonna ole enää kakkuja tulossa, sen verran kiireiseltä näyttää loppuvuosi. Mukavaa silti että täällä jaksaa väkeä käydä ja jopa kysellä uusia päivityksiä :) Kiitos siis kaikista kommenteista!

Tässä kuitenkin nyt pipari"talo" eli kirkko jonka tein pari päivää sitten keittiön koristukseksi :)

1142571.jpg

Tämä kuva on vähän ankeanpuoleinen kun alla on vain työn tiimellyksessä sotkeutunut leivinpaperi ja pihapuutkin puuttuu... ehkäpä teen ne vielä tässä. Tuon paikka ei kyllä ole keskellä keittiön pöytää oikeasti vaan viereisellä työtasolla. Juuri ja juuri mahtuu keittiön yläkaappi aukeamaan tuon yläpuolella. Korkeutta tälle tuli hieman alle puoli metriä.

Tätä kootessa meinasi kyllä tulla itku ja hampaitten kiristys sillä luotin tälläkin kertaa, niinkuin aina aikaisemminkin, pelkkään pikeeri"saumaukseen" ja nuo osat kun ovat niin isot ja painavat niin ei ne sitten kestäneetkään yhdessä vaan lässähtivät jokainen seinä eri suuntiin kun olin irrottanut otteeni.. seinät tippuivat sitten lattialle asti ja menivät jokainen n. 7 osaan :D Olin vieläpä koristellut ne etukäteen... pikkasen mietitytti että yritänkö "liimata" osat takaisin yhteen ja seinät kiinni sitten ja kattokin pitäisi vielä saada laitettua... no päätin olla sitkeä ja liittelin palaset, mutta parista kohtaa puuttuu pienet palat kun poika vielä alkoi syödä lattialta löytämäänsä seinän osaa :D heh.. Toisella kiinnityskerralla käytin sulatettua sokeria sitten.