Tässä sitten valmiit kakut joihin tekemäni koristeet pääsivät. Tilauksessa oli siis kerroskakku tiaralla sekä muumitalo-kakku (sain aikaan jotakin talon ja teltan väliltä) :D

1054450.jpg

1054441.jpg

Tein koristeet pikeeristä sekä marsipaanista (marsipaaniruusuja ei pitänyt ensin tulla laisinkaan mutta mmf:n alareuna jäi sen verran huonosti että ihan sen takia laitoin vähän piiloon sitä) Jotenkin sekavan oloinen sitten tuli kun noita ruusuja jouduin laittamaan ja tein tuollaisia ihmeellisen värisiä. En kyllä olisi saanut niistä tummanpunaisiakaan millään. Päällinen siis vaahtokarkkitaikinaa ja sisällä on banaania+flora vispiä+vaniljakreemijauhetta sekä mansikkaa+flora vispiä+kuningatar tuorejuustoa.

1054443.jpg

1050657.jpg

Muumitalon kasasin edellisenä iltana niin se ehti painua yöllä jääkaapissa ja menetti siinä hieman korkeutta. Tuli tälle silti saman verran korkeutta kuin ensimmäisellekin muumitalo-kakulle eli savupiippuineen hieman yli 20 cm. Kuorrutteena marsipaania sekä voikreemiä. Vaikeaa on kyllä saada siistiä tuosta voikreemi-"laudoituksesta" kun kakun kylki ei tietenkään ole ihan suora ja tasainen, viimeeksi koitin sivellä kakun ensin kauttaaltaan voikreemillä tasoittaakseni pinnan mutta eihän se meinannut sivelemällä tarttua kakkuun kiinni millään kun täyte on kosteaa ja tulee siis esille pohjien välistä. Huomasin että kattoikkuna jäi sitten tekemättä, toivottavasti sankari ei pahastunut :)