Kyhäsin marsipaanimuumeille tällaisen talonrähjän :D Heh, aika kiire aikataululla kyhäsin tämän kasaan ja pojat vielä pyöri jaloissa kokoajan.. (selityksiä) :) En jaksanut sitten panostaa niin paljon kuin olin suunnitellut. Kun olin saanut taloon rappuset ja kaiteet paikoilleen, ilmoitti isompi poika että "Noni, ja sit vaan katto enää tohon terassiin" :D No enpä mä sitten sitä vittinyt enää alkaa virittelee, eli kuisti ainakin on aika vaatimaton alkuperäiseen verrattuna.

877793.jpg

877794.jpg

877797.jpg

Hieman on sähelletty ja epäsiistejä kohtia löytyy... Sain ikkunapuitteet maalattua niin eiköhän joku tahmatassu tarttunut niihin saman tien :) Myös tuon "laudoituksen" eli sokerikreemin kanssa tuli sotkettua :/ Eli tässä katto siis marsipaania, seinät sokerikreemiä ja valkoiset pikeeriä.. kaikki ruskeat osat myös marsipaania. Tämä oli vielä kokoamisen alkuvaiheessa ainakin 5 cm korkeampi mutta pikkasen painui siitä ja lopullinen korkeus jäi 22 senttiin.

Sisälle laitoin sekoitusta vispikermasta, valkosuklaasta, vanilja "tuorejuustosta" ja mansikoista. Lisäsin pari tippaa vanilja-aromia ja sulatin myös muutaman liivatteen sekaan. Kreeminkin maustoin vaniljalla nyt. Pohja oli suklaapohja ja niitä on tässä neljä kerrosta + katossa pohjan palasia päällä.

Tässä vielä kuva ennen kuorrutuksia, kapeampana ja korkeampana :)

877822.jpg