Marenki, Pepperone, Katja-sokeriherkku, Kattimatti ja Kotileipuri haastoivat minut kertomaan itsestäni seitsemän asiaa. No, eihän tähän haasteeseen uskalla olla vastaamatta kun se on tullut niin monelta taholtakin :)

Tässä siis ne seitsemän sekalaista seikkaa...

1. Rakastan kakkujen tekemistä mutta muu leipominen jää aika vähiin. Myöskään ruoanlaitto ei ole mikään suurin intohimoni.

2. En osaa neuloa, virkata enkä edes käyttää ompelukonetta eli mitkään tekstiilikäsityöt ei minulta suju. Langan osaan sentään neulaan laittaa ja käsin ommella mutta siihen se jääkin :) Koulussa olin aina puu- eli teknisessä työssä.

3. Kesä on mukavaa aikaa mutta miinus on se että kaiken maailman öllit tunkee ulos pesistään. Pelkään siis ampiaisia, paarmoja, hämähäkkejä ja muita arveluttavia otuksia.

4. Kiroilen ihan liikaa :O Mutta kyllä se helpottaa oloa kun on hermostunut... (?)

5. En rusketu juuri ollenkaan ja kesäkuun puolivälissä kun muut jo hehkuvat kullan ja kuparin kaikissa sävyissä huomaan olevani saman värinen kuin valkoinen muovikassi (tämä juttu on verrattu ja todettu) eli aika vaalea ja joudun turvautumaan pullorusketukseen. Joka kyllä sinänsä on terveellinen vaihtoehto :)

6. En voi sietää kaupan kassajonossa (tai siis missä vaan jonossa) kiilailevia ihmisiä. Olen huomannut että tällaisen kiilaajan kohdatessani minulla on pakottava tarve puuskahtaa/mumista puoliääneen jotain todella kivaa ja tilanteeseen sopivaa tyyliin: "On näköjään ne käytöstavat jo unohtuneet tai sitten niitä ei koskaan opittukaan..." Välillä tosin voisi koittaa vain olla hiljaakin :)

7. Näistä ylläolevista asioista, uusavuttomuudesta, kiroilusta, oudosta ihotyypistä ja ynseistä kommenteista huolimatta olen kuitenkin ihan siedettävä (kai) tai ainakin yritän olla :)

 

Siinäpä ne ja jää nähtäväksi haastanko ketään enää tähän samaan sillä näyttäisi että tämä sama haaste on jo toteutettu hyvin monessa blogissa.