Nyt alkoi loma! Otetaas sille! Ja mitäpä muutakaan kuin kakkua ;)

664151.jpg

Tässä kakussa on kolmen munan pohja. Välissä kookos-minttusuklaasuklaamoussea:

  • 2,5 dl Flora vispiä
  • 1,5 dl kookoshiutaleita
  • 200 g kookosrahkaa
  • 200 g minttukrokanttisuklaata
  • (2-3 liivatetta)

Vaahdota vispikerma, lisää sekaan kookoshiutaleet. Sulata suklaa mikrossa/vesihauteessa ja sekoita sen joukkoon kookosrahka. Sekoita suklaa-rahkaseos vispivaahdon sekaan ja lisää halutessasi liivatteet. Käy kakun täyttöön ilman liivatettakin mutta liivatteella saa tarpeen tullen tanakoitettua täytettä hieman lisää.

Varjo on MMF:ää jonka muotoilin kuivumaan jo aikapäivää sitten mutta yhä oli hieman pehmeä :/ maalasin sen punaisella ja valkoisella elintarvikevärillä. Nuppi ja reunanauha (joka hieman repsottaa:) ovat marsipaania. Marsipaania myös nuo vihreät... ei, ne eivät ole levää.. :) kaislat siinä kumartelevat veteen..heh. "Vesi" tietysti värjättyä Flora vispiä ja "hiekka" on värjättyä sokeria. Ainiin.. tuo aurinkovarjon varsi on vain muovinen pilli.. yritin kyllä tehdä varren syötävästä materiaalista mutta ei kovettunut mikään tarpeeksi.. :/ Eipä tuo koriste syötäväksi ole tarkoitettu muutenkaan. Varjoa varten oli kakun päälle tehtävä kolo jotta sen sai edes melkein tukevasti tuohon päälle.

Rävelsin tuon varjon kanssa oikein kunnolla, se meinaan tippui juuri käsistäni kakun päälle/reunalle kun olin laittamassa paikoilleen. No.. siinä meni pursotukset, olin pönttönä tehnyt ne jo.. ja varjo, apua minkä näköinen.. oli siis pikamaalattava vielä toiseen kertaan kun oli jo paikoillaan. Tämä kaikkihan selittää tuon hiekan "pöllymisen" ja nuo ala-arvoiset pursotuksetkin, joita oli siis korjailtava :)

Idean tähän sain muuten Kaurislapsen sivuilta. Yhdessä kohtaa oli kuva hänen kakkukirjoistaan ja kuva yhden kirjan aukeamasta jossa oli ihanan rantakakun kuva. Hih, siitä se ajatus sitten lähti :)